Kõige võimsamas masinaklassis ehk 4WD on rajale tulemas kaks MM-Motorsport värvides Ford Fiesta R5 võistlusmasinat. Esimene stardinumber kuulub tänavu WRC2 sarjas osalevale meeskonnale Sander Pärn – James Morgan ja kolmas ERC sarjas osalevale meeskonnale Raul Jeets – Andrus Toom.

Nende vahel, teise stardinumbri all hoiavad Võrumaa oma meeste lippu kõrgel Siim Plangi ja Marek Sarapuu (Mitsubishi Lancer Evo X), kes on juhtimas Eesti autoralli meistrivõistlusi nii absoluut, kui ka N4 klassi arvestuses. Neljas stardinumber kuulub Rainer Ausile ja Simo Koskinenile (Mitsubishi Lancer EVO 9), viies Leedu sõitjale Domikas Butvilasele (Mitsubishi Lancer EVO X) ja seitsmes Egon Kaurile ja Annika Arnekile (Mitsubishi Lancer EVO 9).

Kõik eelpool mainitud sõitjad osalevad ka auto24 Rally Estonial, nagu ka Roland Murakas-Kalle Adler (Mitsubishi Lancer EVO X). Neljaveoliste autode konkurentsi osas panevad täpi i peale Kaspar Koitla-Andres Ots (Mitsubishi Lancer EVO 9) ja võitjat on enne võistlust väga keeruline ennustada.

2WD 1600 klassis on samuti mitmeid sõitjaid, kes stardivad ka auto24 Rally Estonial, Eesti sõitjatest Gustav Kruuda – Ken Järveoja (Ford Fiesta R2), Rasmus Uustulnd - Imre Kuusk (Ford Fiesta R2), Kenneth Sepp - Tanel Kasesalu (Ford Fiesta R2). Eestlastel on ennast hea võrrelda Venemaa konkurentidega, Vassili Grjazin-Dmitri Lebedik ning Nikolai Grjazin - Jaroslav Feodorov, mõlemad sõidavad Peugeot 208 R2 autodega ja osalevad ka Euroopa autoralli meistrivõistlustel.

Teistes kaheveoliste klassides on oodata samuti põnevaid heitlusi. 2WD 2000 klassis on kindlasti soosikuteks Ken Torn – Riivo Mesila (Honda Civic Type-R), 2WD 2000+ klassis on võistlusele registreerunud kolm BMW-l startivat ekipaaži – Mario Jürimäe – Rauno Rohtmets (BMW M3), Kristian Pints - Cristen Laos (BMW 325) ja Raiko Aru – Veiko Kullamäe (BMW 325)

Veoautode klassis asuvad üksteiselt mõõtu võtma kuus GAZ veokal startivat võistluspaari.

Võrumaa rallisprint sõidetakse Misso valla teedel ning kruusal sõidetava kahe katse kogu pikkus on ca 20 kilomeetrit, mida läbitakse kolm korda.

Kindlasti pakub kolmest voorust koosnev võistlus põnevaid üllatusi igas masinaklassis ning publik saab vaatemängulise võistluse. Etapi paremus saadakse kolmest voorust kolme parema tulemuse summeerimisel.

Võrumaa rallisprindi võistluskeskus ja hooldusala asub Luhamaal. Võistluse kava, kaardid jpm ilmub järgmise nädala Autolehes. Võrumaa rallisprint on pealtvaatajatele tasuline, pilet maksab viis eurot.