Oli oodata, et sellel rajal on vahed võistlejate vahel pisut suuremad. Martin suutis hästi kohaneda ja oli kiireim alates esimesest vabatreeningust, võitis mõlemad kvalifikatsioonid ja kõik 3 võistlussõitu. Lisaks oli meeldiv üllatus, kui võistlustejärgsel pressikonverentsil teatati, et Martin on kolmanda võistlussõidu käigus sõitnud välja kiireima ringiaja, mida sellel rajal eales on sõidetud.

Kuigi tulemused on head ei olnud nädalavahetus kerge. Esimese võistlusõidu stardiprotseduuri ajal kostitas ilmataat võistlejaterivi korraliku vihmaga, mis kestis küll ainult mõned minutid, kuid oli piisav, et muuta rada täielikult märjaks. Start lükati edasi ja autodel vahetati rehvid. Aga kuna rajatemperatuur oli üle 50 kraadi, siis kuivas se kiiresti ja vaid minutid hiljem, vahetult enne starti kruviti taas autodele slickrehvid alla. Start antigi kergelt märjal aga kiiresti kuivaval rajal. Sõit kulges hästi ja Martin kasvatas oma edumaad iga ringiga, kuni enne sõidu lõppu toimunud kaasvõistlejate kokkupõrge tõi rajale ohutusauto, mille järel hanereas ka võidusõit lõpetati. Kiireim ringiaeg tagas Martinile teiseks võistlussõiduks esimese stardikoha.

Teises sõidus erilisi intsidente ei olnud ja Martin lõpetas selle 5,5 sekundilise edumaaga austraallaste Jake Parsonsi ja Nick Rowe ees, mis tõi poodiumile sama koosseisu kui esimeses sõidus.

Kolmas võistlus kulges küllaltki rahulikult ja Martin kasvatas oma edu pea 20 sekundile, kuni troopiline vihmasabin tõi taas ohutusauto rajale, mille järel läbiti viimased 4 ringi. Martin võitis, teine Nick Rowe ja kolmas britt Sennan Fielding.

Järgmine võistlus Formula Masters China sarjas toimub 07-09. augustil Kuala Lumpuri tänavaringil.