"Jah, 40 punktiga on vastast väga raske võita. Ma usun, et see oli pigem Saksamaa kaitse teene, kui meie rünnaku mannetus. Ilmselge on see, et kui me oleme siin sellise satsiga, nagu me oleme, ja meil eemalt punkte ei tule, siis saavad kõik mängud kuratlikult rasked olema. Arvan, et me peaks mõned kaugvisked ikka rohkem sisse saama, kui vaid kolm. See on selgelt vähe. Korvialuses tsoonis me oleme võrreldes tugevamate meeskondadega niigi lühemad, nõrgemad, kogenematumad. See kõik on väljakul tunda," andis Visnapuu mängule hinnangu.

Visketabavus oli Eestil üldse kasin, vaid 25 protsenti (17/69) väljakult ja 38 protsenti (3/8) vabaviskejoonelt. Kolmeseid tabati 3/21 ehk sopsas iga seitsmes kaugvise.

"Kolme veerandaja osas mul suuri etteheited ei ole. Aga see, et me viimasel veerandajal niimoodi ära lagunesime, enam nii-öelda kehasid vastu ei pannud, sellega ma rahul pole," jätkas Visnapuu. "Teisel veerandajal tuli meil üks mõõn sisse, kus vahe läks kümne peale ja seal see pikka aega kõikus. Esimene ja kolmas veerandaeg oli põhimõtteliselt fifty-fifty. Hiinaga mängis Saksamaa samamoodi. Vahe käristati sisse teisel ja neljandal veerandil. Üldiselt arvan, et see oli esimeseks mänguks väga hea mäng. Korralikud Saksamaa kõrgliiga ja NCAA ülikoolide kehad vastas. Eks kõik on praegu mornid, aga kui mängijad pisut järele mõtlevad, siis nad saavad aru, miks sellised mängud head on."

Kohtumise neljanda veerandaja kaotas Eesti 5:24. Homme seisab ees kohtumine Mosambiigiga, kes täna jäi alla Hiinale 56:74.