Kui Raul Jeets-Andrus Toom teevad 17.-19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eesti teedel sõidetaval auto24 Rally Estonial oma kolmanda tänavuse stardi FIA ERC sarjas, siis autoralli MM-sarjas WRC2 klassis võistlevad Sander Pärn-James Morgan stardivad tänavu selles sarjas esmakordselt. Lisaks neile on MM-Motorsport meeskonna Ford Fiesta R5 autoga stardis Radik Shaymiev - Maxim Tsvetkov.

Jeets ja Toom on tänavu võtnud FIA ERC sarja endale prioriteediks ja eesmärk on osaleda tänavu kuni kuuel FIA ERC etapil. auto24 Rally Estonia on neile tänavuseks esimeseks ralliks kruusal. Liepaja rallil olid nad üldarvestuse kümnendad ning Iirimaal üldarvestuse üheksandad.

„Tänavu on jah läinud nii, et oleme sõitnud talvel Lätis ja siis Iirimaal asfaldil. Meie viimane start kruusal oli eelmise hooaja lõpus Lätis. Teeme enne auto24 Rally Estoniat Eestis testi ja osaleme Võrumaal peetaval rallisprindil, mis on meile heaks ettevalmistuseks. auto24 Rally Estonia on meie jaoks aasta tippsündmus ning tegemist on suurepärase korraldusega võistlusega. Tänavuse hooaja plaanide hulka kuuluvad meil veel FIA ERC sarjas Küprose ja Kreeka rallid ning üks ralli asfaldil, ilmselt Šveitsis,“ räägib Jeets.

Sander Pärn ja James Morgan olid eelmise aasta auto24 Rally Estonia kiireimad kaheveoliste autode klassis. Möödunud aastal võitsid Pärn-Morgan autoralli MM-sarjas sõidetud Drive DMACK Fiesta Trophy ja neile kuulus auhinnaks 7 etappi autoralli MM-sarja WRC2 klassis M-Sport meeskonna Ford Fiesta R5 autoga. FIA ERC sarjas osalevad nad tänavu esimest korda, enne seda on nad Ford Fiesta R5 autoga osalenud kolmel MM-rallil: Portugal, Sardiinia ja Poola.

„auto24 Rally Estonial osalemine on iga sõitja jaoks tähtis. Meie jaoks tähendab see seda, et Euroopa autoralli tippsündmus toimub meil endal kodus ja saame siin tänu oma headele toetajatele osaleda maailmatasemel MM-Motorsport meeskonna koosseisus. Kindlasti tahame siin näidata väga head kiirust ja lõpetada ralli ilma suuremate probleemideta, mis annab hea tunde enne Soome MM-rallit. Minu kaardilugeja James Morgan on Eestist ja auto24 Rally Estoniast väga suures vaimustuses ja tema unistuseks on olla esimene britt, kes on auto24 Rally Estonia võitja,“ räägib Sander Pärn.

Kõik kolm MM-Motorsport meeskonna ekipaazi on registreerunud FIA ERC sarja ja on sarja prioriteediga sõitjad.