Eesti sügavaimat järve - Rõuge Suurjärve - tuleb läbida isegi kahel korral. Lisaks ületavad võistlejad Kauss-, Ratas-, Valg- ja Liinjärve. Võisteldakse kaheliikmeliste paatkondadena ning arvestust peetakse nii meeste kui naiste arvestuses. Eraldi on ka RAFTi klass, kuhu on lubatud 4 või enamat liiget paadi kohta. Eelmise aasta Baltic Broadcastingu peakaamera otseülekanne on nähtav siit.

Ka sel aastal tehakse otseülekannet ja seda on võimalik jälgida ürituse kodulehel. Veel ei ole hilja, et end kirja panna ja ülipõneval võistlusel osaleda. Ettevalmistusi paadiralliks ja muud ralliga kaasa käivat infot saate lugeda mitmekordse paadiralli võitja blogist.

Võistlusele registreerida on võimalik kodulehel www.paadiralli.ee või kohapeal. See on Rõuge noorte endi oskuste ja meeskonnatööna valmiv sündmus. Päev ise algab rannavolle turniiriga, kus võtavad omavahel mõõtu nii mehed kui naised. Toimub ka isemeisterdatud veesõidukite konkurss, milles žürii hindab sõiduki efektsust, humoorikust ning reeglitele vastavust. Veel on kavas lasteprogramm, minijalkaturniir ja treeningkogunemine Nike Training Club Rõuge Suurjärve rannas.

Päeva lõpetab suur kontsert, kus on üles seatud kaks lava. Pealaval astuvad üles Karl-Erik Taukar & Bänd ja Respekt, kelle vahepealset osa täidab Ring Fmi DJ Ahto Kalda. Rannalaval esineb hip-hopi kollektiiv Hanf Kung ja DJ Ahto Ilves. Üritus toimub Noorsooühing Rõuge Noorteklubi eestvedamisel.