Ilmselt tähendab B alagrupi võit aga seda, et ilmselt välditakse veerandfinaalis Brasiiliat. Argentina alustas vihaselt ning mängu lõppseis säras tablool juba 11. minutil, kui Napoli ründaja Gonzalo Higuain kastist palli postide vahele saatis. Kokku jagati mängus 5 kollast kaarti. Messi on alles viies argentiinlane, kes jõudnud ümmarguse 100 mängu tähiseni. Järgmine mees keda selles edetabelis püüda on Atletico Madridi loots Diego Simeone, kel kirjas 106 mängu.

Olukord pärast mängu meenutas USA dream-teami seisu 1992. aasta olümpial, kus vastasmängijad olid rohkem ametis meeste imetlemise, kui mängimisega. Jamaica mängijad soovisid Messiga kindlasti selfie teha ja üks õnnelik läks koju ehtsa Messi särgiga.

Teistes laupäevastes mängudes tegid Uruguai ja Paraguay 1:1. Paraguay läheb nii grupist edasi Argentina järel teisena ning Uruguay kolmandana. Paraguay läheb suure tõenäosusega vastamisi Brasiiliaga ning Uruguay Tšiiliga, kes eile purustas 5:0 Boliivia.

Argentina vastane on hetkel segane. Venezuela asetseb C alagrupis kolmandal kohal, kuid seal on kõigil neljal meeskonnal kogutud 3 punkti ja lõplik järjestus kujuneb täna.