Kuna reedel oli võidetud Rumeeniat 112:76 ja Taanit 77:42, kuid laupäeva hommikul kaotatud kiirele ja sitkele Islandile 70:82, jäädi poolfinaalist välja - sinna pääses vaid alagrupi võitja Island.

16 meeskonna konkurentsis jätkusid mängud 5.-8. kohale. Olgu öeldud, et Island jõudis koos Berliini võistkonnaga ka finaali. Laupäevases teises mängus alistati Slovakkia 79:69 ning seega on homme kell 16 ees viimane kohamäng, viiendale lõppkohale Rootsiga.

„Mõneti oleme pettunud, sest kui enda eest võin rääkida, siis mina tulin siia turniiri ära võitma,“ sõnas U15-koondise peatreener Marko Parkonen. „Homme läheme igastahes võitma, et saaks nelja võiduga koju sõita.“

„Ründemäng on meil üldjoontes hea. Kuni hetkeni, mil tekib väsimus ning siis lähevad ka mõned põhitõed meelest. Aga üldiselt saab sellega rahul olla," sõnas Parkonen. "Suurim puudujääk on väljakul omavahelises suhtlemises ja üks-üks kaitsemängus, kus tuleb lubamatult palju vigu sisse. Mängijaid lastakse liiga sageli end otse korvile mängida."

"Meie plaan sellel turniiril on olnud kaitses mängida ülevälja mees-mehe pressingut. Me lihtsalt ei jõudnud laagris kaitset eraldi piisavalt palju harjutada ja nüüd teame ja näeme, et sellele tuleb rohkem tähelepanu pöörata," võttis Parkonen plaani kokku. "Siin saame ka vaadata, kuidas poisid erineva mängujoonisega hakkama saavad. Näib, et üldine idee on nende puhul õige ja tundub, et see mänguoonis ka sobib neile."