Kaks tundi kestnud soolotsiklite sõidus oli 98 sõitja hulgas kiireim leedulane Arunas Gelažninkas, kes edestas lätlast Ugis Klimonsit 3 ja poole minutiga. Kolmandaks sõitis end teine lätlane Lauris Ermanist, tema kaotas oma kaasmaalasele pea 50 sekundit. Timmo Mõts oli parima eestlasena kuues, kellel kogunes Gelažninkasele kaotust juba üle kuue ja poole minuti. Esimese 20 hulka sõitis end eestlastest veel Riho Keerme, kes sai 11. koha. E1 klassi arvestuses võitis leedulane Mindaugas Paškevičius kaasmaalaste Domas Grundele ja Julius Šimkuse ees, klassi ainus eestlane Allar Keerme oli seitsmes. E2 klassi esikolmikusse sõitsid end Gelažninkas, Klimons ja Mõts, Riho Keerme sai selles arvestuses kuuenda koha. E3-s moodustasid esikolmiku Ermanis, tema kaasmaalane Einars Vinters ja leedulane Dovydas Venclovas, Jarmo Lehiste oli seitsmes. Ainsa klassivõidu tõi Eestisse Toivo Nikopensius, kes võitis Seeniorite klassis lätlase Janis Rasmanise ja leedulase Danelius Žoštautase ees. Enduro klassis saavutas Jüri Koger 4. koha.

ATV-de ja Quadide poolteist tundi kestnud sõidus saavutasid Lennart Kiivit ja Kalev Kõivsaar ATV kuni 750 klassis väärt kaksikvõidu.

Meeskondlikus arvestuses võidutses võistluse korraldajaklubi W'D'Looren RT, kes kogus 65 punkti, teiseks tuli lätlaste Motosports RT (63,5 p) ja kolmandaks Moto AZ 1. meeskond Lätist (63 p). Paikuse motoklubi koosseisus Nikopensius, Lehiste ja Koger said 42 punktiga kuuenda koha.

Balti kestvuskrossi meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 1. augustil Lätis Ikškiles.