46-aastane endine West Hami kaitsja vahetab Upton Park'il välja Sam Allardyce'i, kelle leping selle hooajaga otsa lõppes.

Viimased kaks hooaega töötas Bilic Türgi klubi Besiktase eesotsas. Klubidest on ta veel juhendanud Moskva Lokomotivi ja Spliti Hajdukit.

"Mul on rõõm olla tagasi West Ham Unitedis. Tegu on Premier League'i klubiga, mis on üks parimaid liigasid maailmas. See on suur väljakutse ning kui sa võistled parimatega, siis pole selleks paremat kohta kui West Ham," ütles Bilic klubi kodulehel.

"Mäletan West Hami kui erilist klubi. Mulle meeldivad sellised erilised klubid. Mu viimane klubi, Besiktas, oli samuti üks nendest. Asi pole suuruses - West Ham on suur klubi - aga nendes on midagi erilist, nad on kultusklubid. See on eriline koht, kus mängida ning ma tunnen, et ma olen kodus. On suur privileeg ja kohustus olla nüüd selle klubi peatreener ning loodetavasti suudan seda juhatusele, mängijatele ja fännidele tõestada."

Bilic peaks West Hami fännidele meeldima, sest 1996/1997 hooajal mängis ta ennast lühikese ajaga samas meeskonnas kangelase seisusesse.