Konverents on suunatud eelkõige spordiürituste korraldajatele, treeneritele, kehalise kasvatuse õpetajatele, meditsiinipersonalile ja kõigile huvilistele, kes puutuvad oma töös või vabatahtlikuna kokku liikumise- ja spordiüritustega.

Huvilised on oodatud 15. juunil 2015 algusega kl 17.30 toimuvale konverentsile KUIDAS KORRALDADA MEDITSIINITURVALINE SPORDIÜRITUS? 

Konverents toimub Sotsialministeeriumis, Gonsori 29, Tallinn, V korruse saalis.

KONVERENTS ON TASUTA!

NB! Kohtade arv on piiratud. Vajalik on eelnev registreerimine kuni 9.06.2015 www.sport.ee

Konverentsil tutvustatakse äsja valminud avalike liikumis- ja spordiürituste meditsiinilise teenindamise juhendit. Tegemist on soovitusliku materjaliga, mis on koostatud liikumis- ja spordiürituste korraldajate ning meditsiiniteenistuse juhtide abivahendiks, et pöörata tähelepanu meditsiinilisele teenindamisele ürituse ettevalmistusel, ürituse ajal ja pärast üritust.

Konverentsi ajakava:
17.00-17.30 Registreerimine ja tervituskohv
17.30-17.45 Juhendi tutvustamine
17.45-18.30 Spordiürituse infojuhtimine meeskonna siseselt ja avalikkusele - Mati Lilliallik (Tallinna Maratoni ja Maijooksu jpt spordivõistluste peakorraldaja)
18.30-19.15 Meditsiiniteenuste korraldamine ettevalmistavalt ja ürituse ajal - dr Kaspar Rõivassepp (paljude suurvõistluste peaarst, ortopeed, Eesti Jalgpallikoondise arst)
19.15-19.30 Küsimused ja kokkuvõte

Juhendi koostamine on kaasrahastatud Sotsiaalministeeriumi, Hasartmängumaksu nõukogu, Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST poolt. 

Juhendi kasutamise eesmärk on tagada osalejate tervise turvalisus, kiire ja komptentne reageerimine õnnetusjuhtumite puhul!