Quadide klassi kvalifikatsioonis, kus olid stardis mitmed Euroopa tipud, saavutas Järvloo kaheksanda koha, kiireima aja sõitis välja valitsev Euroopa meister hollandlane Mike van Grinsven.
Järvloo sai esimesest stardist hästi minema, kuid stardikurvis sõitis talle üks konkurent külje pealt sisse ning eestlane kaotas kohti. Teisele ringile läks Järvloo kümnendana ja sõidu lõpuks suutis end läbi raske võitluse kuuendaks sõita. Sõidu võitis van Grinsven kaasmaalaste Joe Maesseni ja Davy de Cuyperi ees.

Järvloo sõnul oli sõidu ajal mööduda raske ja hüpped olid väga lagunenud, lisaks oli ta quadil probleem ülekandega, aga seda ei olnud võimalik muuta ja nii mindigi päeva teise sõitu. See algas Järvlool hästi ja ta oli avaringi järel seitsmes ning peagi tõusis ta ka koha võrra. Jälitades viiendat kohta tegi ta aga ühes kurvis vea istudes sadulale, kuid rajal olnud auk viskas ta quadi valesti ja noormees tegi oma seljale viga. Selle tõttu andis ta tempos tagasi ja oli lõpuks kaheksas. Sõidu esikolmiku moodustadid taas van Grinsven, Maessen ja de Cuyper, kes olid ka etapi kokkuvõttes kolm paremat. Järvloo oli kahe sõidu tulemusena kaheksas.

Meistrivõistluseid jätkab liidrina van Grinsven, kellel on koos 386 punkti, talle järgnevad Maessen 361 ja Halles neljas olnud Ingo Ten Vregelaar 309 punktiga. Neljas on Halle seitsmes mees Joeri Coppelmans (292 p) ja viies Järvloo, kes on kogunud 284 punkti.

Järvloo tuleb nüüd kodumaale ja läheb oma füsioterapeudi juurde ning loodab järgmisel nädalavahetusel Lätis Stelpes toimuval Euroopa meistrivõistluste etapil stardis olla.