Võidu teenis Albstadtis prantslane Julien Absalon, kes edestas 11 sekundiga šveitslast Nino Schurterit. Nädala eest MK-sarja esimese etapi võitnud tšehh Jaroslav Kulhavy oli kolmas. Tema kaotus võitjale 1.13.

Vähem kui ringiga kaotasid võitjale 52 ratturit. Loo ajaline allajäämine Absalonile oli 8.34.

"Stardiring ei läinud hästi. Oli rohkelt trügimist ja tõmblemist ning sain ka sellest veidi osa. Parandasin küll iga järgneva ringiga kohta, aga nii head minekut ei olnud kui nädala eest," kommenteeris Rio de Janeiro olümpiale pürgiv rattamees. "Esimesel ringil kulus üksjagu aega ka seismise ja jalutamise peale, järgnevatel ringidel seda probleemi enam polnud. Ringiajad sõitsin ühtlased, parem tulemus jäi kehva stardi ja keskpäraste ringiaegade taha. Tahtsin küll oma eelmise etapi tulemuse üle sõita ning 20 parema hulka jõudu, aga eks alati ei lähegi kõik nii kui tahaks. Võtsin siiski maksimumi lähedase tulemuse ning midagi otseselt kripeldama ei jäänud," lisas Loo.

Järgmine MK-etapp toimub juuli esimesel nädalavahetusel Šveitsis Lenzerheides. Eelnevalt võistleb Loo Euroopa Mängudel Bakuus.