Ari Vatanen, Eesti Autospordi Liidu president: "Tegemist on väga kurva sündmusega autospordis ja ma avaldan sügavat kaastunnet hukkunute lähedastele ja perekondadele. Loodan, et saame peagi teada selle õnnetuse täpsemad asjaolud, et teha sellest järeldused vältimaks tulevikus selliseid õnnetusi. Turvalisus on autospordis väga oluline ja selle nimel tehakse palju tööd kohalike alaliitude ja FIA tasemel. Autosport on ohtlik ala ja meie ülesanne on see, et see oleks turvaline nii võistlejatele kui pealtvaatajatele."

Eesti Autospordi Liidu president Ari Vatanen on Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) Closed Road Commission president. Tegu on komisjoniga, mis keskendub võistlustel (näiteks rallid, maratonrallid, mäkketõusud jne) kasutatavate teede turvalisusele. Komisjon kogub infot ja teeb ettepanekuid turvalisuse osas, et kaitsta võistlejaid, pealtvaatajaid ja ametnikke.

Margus Kiiver, Eesti Autospordi Liidu peasekretär: "Eesti Autospordi Liit avaldab sügavat kaastunnet õnnetuses hukkunud pealtvaatajate peredele ja lähedastele, Tegemist oli Harju rallil sõitjana osalenud ja peale katkestamist rallit vaatama läinud Janek Jelle, tema mehaaniku ja mehaaniku tüdruksõbraga. Eesti Autospordi Liit ja Harju ralli meeskond teevad politseiga õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks igakülgset koostööd."