Teiste seas asuvad starti noor trikisuusataja Kelly Sildaru, lauljatar Helen Adamson, kolmekordne maailmameister kokteilide valmistamises Krista Meri ja reporterid Keili Sükijainen ning Anna Gavronski.

Laupäeva hommikul kell 10 avatakse võistluskeskuses Tallinna Lauluväljakul suur tervisemess, kus saab tutvuda Maijooksu partnerite väljapanekutega ning osta soodsa hinnaga tervise- ja sporditooteid. SEB Maijooksu programmi juhatavad sisse kell 11.30 algavad lõbusad Draakoni lastejooksud, millest osavõtt on kõigile lastele tasuta. Kõik distantsi läbijad saavad finišis diplomi, kommikoti ja kingituse Eesti Hambaarstide Liidult.

Kella 13.00st alates lähevad viieminutiliste vahedega starti jooksjad, kepikõndijad ja käijad. Kõik osalejad saavad pärast finišeerumist kingikoti Maijooksu sekretariaadi telgist stardinumbri ettenäitamisel. Lisaks loositakse osalejate vahel välja kolm Peugeot jalgratast. Ericsson eriauhind on välja pandud ajavõtuga jooksu 1876. lõpetajale, kuna just sellel aastal asutas Lars Magnus Ericsson Rootsis Ericssoni ettevõtte.

SEB Heategevusfondi toel osaleb selle aasta SEB Maijooksul 152 vanemliku hoolituseta last. Kõigil SEB Maijooksule registreerujatel oli võimalus teha viieeurone annetus ja aidata lapsed rajale. Toetajad tuntakse rajal ära erikujundusega numbri järgi.

Koostöös Avoniga soovivad SEB Maijooksu korraldajad ja Eesti Vähiliit juhtida tähelepanu rinnavähi varajase avastamise olulisusele ning tõsta inimeste teadlikkust sellest haigusest. Maijooksul on kõigil võimalus soetada Avoni heategevustooteid ja toetada seeläbi rinnavähi ennetustegevust. Kohal on ka Vähiliidu mammograafiabuss.
Terve päev on avatud Ericssoni Meestehoid, kus meestel on võimalus kaasa lüüa mitmetes lõbusates tegevustes ja sportlikes mõõduvõtmistes. Päeva lõpetab traditsiooniline SEB Maijooksu kevadkontsert, kus sel korral hullutavad publikut Curly Strings ja Karl-Erik Taukar.
SEB Maijooksule ja Draakoni lastejooksudele saab veel internetis registreerida täna kella 17.00ni veebilehel www.jooks.ee. Võistluspäeval on võimalik registreerida kohapeal alates kella 10.00st.