Jaanek kirjutas meile nii:
Tegelikult ma ei täida mingeid ankeete. Olen suur tugitoolisportlane ja kuna Delfi lehel oli lihtne küsimus, siis polnud ju raske seda ära täita. Panin paari lausega kirja ja ilmselt tähtede seis soosis mind.

Aeg läks edasi ja olin tegelikult juba unustanud, et millal see loosimine toimub. Ühel päeval nägin töölt tulles Delfis artiklit ja siis vaatasin lähemalt. Oi seda üllatust!

Kuna kirjutasin vastusena, et võtaksin naise kaasa, siis esialgu ei uskunud naine meie võitu! Kui näitasin talle selle Delfi TV-st ette, siis jäi uskuma. Muidugi oli vaja töö juures teha väiksed muudatused töögraafikus, aga saime kaunilt hakkama.

Naine elas staadionil igati kaasa. Järgmisel päeval ütles, et ta oleks isegi veel nõus suuri mänge külastama. Plaanime nüüd sügisel Inglismaa-Eesti mängu vaatama minna.

Mõned sõbradki ei uskunud võitu enne, kui tagasi olime ja pilte postitasime. Eks sai kaasa toodud ja jagatud igasugu nänni: sallid, külmkapimagnetid jne. Väiksemale pojale tõime ka Bayerni logodega jalgpalli. Piletid raamime ära igatahes.

Rääkides üldse minu jalgpallihaigusest, siis eks pisik on sees ja hoian pöialt nii meie kui ka Saksamaa koondisele. Klubidest on lemmikud Münhen Bayern ja Eesti klubidest Nõmme Kalju. Kuna tegelen maalritööga, siis staadionile satun harva. Ise mängisin kooliajal veidi jalgpalli ja korvpalli ning sai ka malet mängitud.

Reis oli väsitav, aga oleme mõlemad väga rahul. Suured tänud neile neljale, kes nii ilusa numbri ütlesid loosimisel. Suured tänud Delfile ja Heinekenile.