"Olen hetkel puhkusel ja selle asjaga ei tegele," sõnas meeskonda 15 aastat vedanud Kalle Klandorf täna Delfi Spordile.

Loogilisi järeldusi tehes ei tohiks TLÜ/Kalevil üleminekumängudest loobumise tõttu enam meistriliigasse asja olla, kuid tegelikult ei tähenda see sisuliselt midagi. Nimelt võib klubi suvel avaldada soovi kõrgliigas mängimise kohta ning kui meistriliiga nõukogu selle kinnitab, ongi koht taas olemas.

"Ega see (üleminekumängudest loobumine - toim) ei tähenda ju midagi. Kõik on tõlgendamise küsimus. Miks peaks korvpalliliit meie avalduse tagasi lükkama, kui meil on konkurentsivõimeline meeskond? Liigas võiks ju kümme meeskonda mängida küll," lisas Klandorf.

"Kui vastav soov (meistriliigasse naasmise osas - toim) peaks TLÜ/Kalevil tekkima, võtab meistriliiga nõukogu selle teema arutluse alla. Hetkel pole korvpalliliidul aga sellega seoses midagi kommenteerida," sõnas korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi.

Balteco pole veel otsustanud, kas hakkab sügisel meistriliigas mängima või jätkab esiliigas tegutsemist. Meistriliigas tänavu üheksanda ehk viimase koha saanud Audentese SG/Noortekoondis tagas kõrgeimasse divisjoni koha teatavasti automaatselt.