Viiest etapist koosnenud UCI 2.1 kategooria profituuril konkureerisid eestlased korduvalt kohtadele esikümne piirimail ning korra õnnestus Laasil saavutada etapil ka 9. koht. Arvestades velotuuri kõrget taset on U23 koondise amatööride puhul tegu arvestatavate tulemustega.

Etapidel olnud rasked tõusud kokkuvõttes eestlastele suuri võimalusi ei andnud, kuna heas vormis olevad Laas ja Räim on peamiselt sprinterlike omadustega võidusõitjad. Head minekut näitas ka Josten Vaidem, kes püsis kolmandal etapil pikalt jooksikutegrupis, kuid peagrupp sai nad lõpukilomeetritel siiski kätte.

Kokkuvõttes lõpetas meie parimana Räim velotuuri 34. kohaga (+12.00). Vaidem ja Laas said vastavalt 48. ja 49. koha, Joonas Jõgi 73. ja Peeter Pung 93. koha (+37.55). Norman Vahtra viimast etappi ei lõpetanud ning üldarvestuses tulemust kirja ei saanud.

Velotuuri võidu teenis viimased etapid liidrisärgis sõitnud sloveen Primož Roglic (Adria Mobil). 2013. aasta Hispaania Vuelta võitja Chris Horner (Airgas - Safeway) pidi Aserbaidžaani tuuril rahulduma 4. kohaga.