Laser Radial klassile on kahe päevaga peetud kokku 4 võistlussõitu. Anna Pohlak (TJK) on need lõpetanud 5., 34. ja kahel korral 13. tulemusega ning on asetunud kokkuvõttes 13. positsioonile.

„Võistluse avapäev oli tuuline. Esimeses sõidus tegin väga hea stardi ja õiged paudid ning üleval olin lausa 2. kohal. Teise krüssu ja viimase allatuulega andsin küll paar kohta ära, kuid tugevas tuules 5. finišikoht on siiski väga tubli tulemus. Teises sõidus oli mul ka ideaalne plaan, kuid stardis jäin natuke liiga alla ning plaani täide viia ei õnnestunud.

Võitlesin fliidi keskel iga koha eest, kui kahjuks viimases ülemises märgis konkurent vasakul halsil mulle sisse sõitis ja me mõlemad seetõttu toppama jäime, mille tagajärjel 10 paati meist mööda sõitis ja minu tulemuseks oli 34. koht.

Teisel päev oli taas tuuline ilm. Ideaalseks sõiduks oli vaja head starti ja head kiirust, nagu Garda järvel ikka. Mul jäi mõlema koha pealt natuke puudu ning päeva saagiks oli kaks 13. kohta,“ sõnas Pohlak regati senist käiku kommenteerides.

Laser Radialil juhib belglanna Evi Van Acker.

Garda Trentino Olympic Week regatil võistleb kokku 499 olümpiaklasside sportlast 55 riigist. Võisteldakse pühapäeva, 10. maini, mil kõigi klasside 10 parimat seilavad medalisõidus.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.fragliavelariva.it/en/regatta/1829/view

EUROSAF Champions Sailing Cup 2015 koosneb viiest etapist. Sarja avaregatt Trofeo S.A.R. Princesa Sofia peeti 28. märtsist 4. aprillini Hispaanias Palma de Mallorca’l. Sellele järgneb 6.-10. mail Itaalias Garda järvel toimuv Garda Trentino Olympic Week. Kolmas osavõistlus Delta Lloyd Regatta peetakse 26.-30. mail Hollandis Medemblik’is ning neljas, Kieler Woche 20.-24. juunil Saksamaal Kiel’is. Sari lõppeb Semaine Olympique Francaise regatiga, mis toimub 5.-9. oktoobril Prantsusmaal La Rochelle’is.

EUROSAF Champions Sailing Cup kodulehekülg: http://www.championssailingcup.org/