Sel hooajal osalevad mini-vanuses 2003. aastal ja hiljem sündinud noored.

Poiste turniiril mängitakse kõigepealt neli veerandfinaali, seejärel poolfinaalid ja siis kohamängud. Esimesel võistluspäeval mängitakse kahel kõrvuti väljakul nii, et esimestes poiste veerandfinaalides kohtuvad omavahel BC Tarvas/Rakvere SK I ja Keila Korvpallikool ning TTÜ KK/SK RIM ja BC Kalev/Fenster.

Kolmandas ja neljandas veerandfinaalis mängivad vastavalt Salva/Rock I ja AmEst Rapla ning Audentese SK ja Erkmaa KK. Poiste poolfinaalid mängitakse veel samal päeval, 2. mail ning kõik kohamängud 3. mail. Kuldmedali peale ehk finaali hakatakse mängima kell 14.30.

Tüdrukute turniirisüsteem oli kogu hooaja jooksul mõnevõrra erinev ning finaalturniirile pääses kuus võistkonda, kellest põhiturniiri võitjana Pärnu LSK ja teise koha omanikuna Tallinna Kalev pääsesid otse poolfinaalidesse.

Nemad ootavad oma vastaseid sellistest veerandfinaalpaaridest nagu Sillamäe Kalev ja Audentese SK ning BC Kalev/Cramo ja Tartu Kalev. Tüdrukud mängivad veerandfinaalid laupäeval ning poolfinaalid ja kohamängud pühapäeval.

Ees on ootamas kaks päeva toredaid korvpallilahinguid. Seega on kõigil lapsevanematel, sugulastel ja sõpradel võimalik minna kaasa elama. Teise päeva mänge ehk kohamänge kantakse üle Delfi TV vahendusel, mis annab võimaluse meie korvpalli tulevikul silma peal hoida ka neil, kes saali kohale ei jõua.

Finaalide täpsema ajakava leiab www.basket.ee leheküljelt G4S Noorteliigade alajaotuse alt. Lisainfo ka: www.facebook.com/noorteliiga.

Noortekorvpalli finaalide õnnestumisele aitavad lisaks G4S-ile kaasa veel ka Sony, Viking Line, Nike, Sportland, Tridens, Utilitas, Värska jt.