"Mäletan Rossi ühest veerandfinaalseeriast Tallinna Kaleviga. Võitsime toona 3 : 0, aga ta tegi jube head mängud ja jäi mulle kohe meelde. Küsisin teda endale, kuid Indrek Reinbok vastas, et nii hea vend läheb mujale. Läkski – Hiinasse. Paar kuud oli seal, siis võttis ise ühendust ja tuli meile. Tegime siis kohe hea hooaja: tulime pronksile ja tema sai Kreekasse lepingu. Sügisel ütlesin talle, et pane üks kõva hooaeg – ole hingega asja juures ja ära pulli tee. Siin me nüüd olemegi, põrutas Rockile 41," meenutas Sõber Eesti Päevalehes mehe saamislugu.

"Olen nende aastatega näinud igasuguseid leegionäre. Temas on inimlik pool, teiste puhul pole ma seda märganud. Ta on väga hea iseloomuga ja südamlik tüüp, andekas pealekauba! Nii head ameeriklast pole minu käe all kunagi olnud. Kaaslased peavad temast väga lugu. Brandis muudab ka teised enda ümber paremaks."

"Jah, ka Kalev/Cramo oli temast hooaja alguses huvitatud. Valdmaa ja teised arvasid, et 3000 eurot on tema eest liiga palju. (Naerab.) Meile tuli ta alguses 1500-ga, mida meie geniaalne tegevjuht Madis (Šumanov) talle pakkus. Brandis tahtis rohkem, aga ega Madis järele andnud. Ta alustas nii hästi, et mul hakkas süda valutama – panime tuhat eurot juurde. Kui vaatad, millised vennad seal Cramos mis summasid teenivad, siis Brandisega on meil väga hea diil."