Nimelt saavad Saku 100-l tulemuse kirja kõik, kes on läbinud vähemalt ühe ringi, iga lisaks läbitud ring tõstab osaleja lõpptulemustes ettepoole, sest kõige olulisem on läbitud distants ja alles siis sõidu aeg! Saku 100 moto „Sõida palju jaksad!“ innustab igal aastal endast rohkem välja pigistama ja arenema.

Saku 100-l on iga läbitud ring tähtis, sest kõikide toimumiskordade ulatuses peetakse tagasiulatuvalt arvestust enim kilomeetreid kogunud sõitjate osas ja 10 enim kilomeetreid läbinud arvatakse auväärt Juurikaprofessorite hulka. Mitmetele osalejatele on see olulisim eesmärk ja pikemaajalisem motivaator.

Kel aga ei ole sündmusega pikaajalisi eesmärke ja ka 100 kilomeetri pikkuse täisdistantsi läbimine ei ole plaanis, on võimalus end proovile panna Singlikunni tiitli arvestuses. See alates 2008. aastast toimuv unikaalne võistlussisene lühike sprindivõistlus pakub põnevat võimalust pälvida originaalne tiitel.

Lisaks individuaalsetele pingutustele pakub Saku 100 ka väljakutseid klubidele ja võistkondadele Mahumeistrite tiitli arvestuses. Mahumeistrid selguvad Saku 100-l meeskondliku arvestuse põhjal. Meeskonna liikmete arv ei ole piiratud ja seega on suurima osalejaskonnaga klubil suuremad võimalused läbida enim kilomeetreid ja teenida välja Mahumeistrite tiitel. 

Nii Mahumeistrite kui ka Juurikaprofessorite arvestuse teeb huvitavaks asjaolu, et Saku 100-l puuduvad katkestajad ja igale uuele ringile suunduv kaasvõistleja parandab nii enda kui ka klubi kohta. See omakorda sunnib ka kaasvõistlejaid parema koha lootuses uuele ringile suunduma, sest nii mõnedki tulemused ei ole kindlad enne kui finiš lõplikult suletakse! 

Singlikunni sprindi finiš

Lisainfot saab spordiklubi Porter Racing kodulehelt www.porterracing.ee