Treener Mati Killingu sõnul on proovitud erinevaid kombinatsioone ja noored on vanematele olijatele pakkunud head konkurentsi. Uue hingamise on leidnud ka haigusega kimpus olnud Kaisa Pajusalu. "Viimaste arengute põhjal saan kinnitada, et Kaisa on leidmas uut hingamist. Kindlasti mõjus innustavalt Bostonis võidetud MM-tiitel. Pajusalu tegi kaasa esimese Horvaatia-tsükli, kuid teiseks perioodiks jäi koju harjutama ja kooli lõpetama. Tõenäoliselt hakkab ta sõitma ühesel, ent sellele saame kinnituse esimestel võistlustel,"

Koondise komplekteerimise mõttes saavad otsustavaks Horvaatia meistrivõistlused, kuna koondise katsevõistlustest Pärnus jäävad mitmed tipud kõrvale. "Absoluutsele ladvikule jäävad need võistlused ära," tõdes Killing. "Teatavasti toimub samal perioodil riigi läbi aegade suurim kaitseväe õppus „Siil“, kus osalevad ka Taimsoo, Jämsä ja Endrekson. Peale õppust istuvad mehed kohe lennukile ning suunduvad juba Bledi MK-starti. Natukene ebamugav logistika, ent selline on hetkel parim lahendus."

Heaks uudiseks on tuttuus neljapaat, mida usinalt tippvormi aetakse."Uuest paadist on jäänud positiivne mulje. Eks alguses on ikka tegeletud seadistamisega, kuid Filippi neljased on teada-tuntud kvaliteediga ning usutavasti saame meile sponsorluse korras kasutamiseks antud sõiduriista peagi tippvormi."