Rock kaotas võõrsil peetud korduskohtumise 52:62. Kahe mängu kokkuvõttes kaotati pronksmedal vaid punktiga, sest avamängus olid tartlased saanud 9-punktilise võidu.

"Loomulikult on kahju, et kaotasime. See oli ju meie selle hooaja viimane rahvusvaheline mäng ning publikut oli Utenas palju. Eriti valusaks tegi kaotuse tõsiasi, et see oli mäng medali eest ning et võitja saatuse otsustas üks vise," sõnas 43-aastane Kullamäe.

"Meie probleem oli täna rünnak. Esimene veerand oli veel positiivne, aga teisel ja kolmandal muutus rünnakutel lahenduse leidmine ikka väga problemaatiliseks. Headele viskepositsioonidele me ei jõudnudki sisuliselt."

Kullamäe lisas, et Joosep Toome ja Gert Dorbeku probleemid vigadega (mõlemad said neljanda vea kolmanda veerandi alguses) sundisid teda kasutama harjumuspäratut viisikut, mille koostöö ei klappinud.

"Tabasime kolmepunktiviskeid 23-st 3 ja vabaviskeid 20-st 13. Selliste numbritega ongi mänge keeruline võita," nentis mullu Rockiga samas sarjas kolmanda koha saanud treener.

Kullamäe nõustus, et eriti kehva mängu tegi täna Augustas Peciukevicius. "Pärast Rakvere mängu (27.03), kus ta endale veidi liiga tegi, pole ta trenni tegelikult korralikult teinudki. Küllap viis seetõttu ka viis-viie vastu mängimine ta täna rivist välja," vaagis Kullamäe.