Täna tegi Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) stabiilsed sõidud 9. ja 10. kohaga ning asub Laser Standard klassis praegu 6. positsioonil. Samas klassis võistlev Kaarel Kruusmägi (SMS) on praegu 99. kohal (tänased sõidutulemused 19, 29), 157. asetust omab Martin Aruja (ROPK) (49. ja 43. koht). Juhib sakslane Philip Buhl.

Ingrid Puusta (NYCS) lõpetas naiste RS:X klassis sõidud 24. ja 13. tulemusega ning paikneb kokkuvõttes 20. positsioonil. Esikohale tõusis täna prantslanna Charline Picon.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Maru), kes täna finišeerisid naiste 470 klassis 26. ja 27. tulemusega, paiknevad kokkuvõttes 30. kohal. Esimesteks on endiselt Jo Aleh ja Polly Powrie Uus-Meremaalt.
Finn klassis on täna 19. ja 36. koha saanud Deniss Karpak (KST) hoidmas 31. kohta ning Lauri Väinsalu (ROPK/TREV2) on 45. positsioonil, päeva resultaatideks 62. ja 45. koht. Liidriks tõusis maailmameister Giles Scott Suurbritanniast.

Laser Radial klassis olid Anna Pohlaku (TJK) päeva saagiks valestart ja 22. koht ning kokku on ta 74. positsioonil. Juhib Suurbritannia purjetaja Alison Young.

Meeste RS:X klassis võistlev Marcus Pertelson (TPLK) sai täna 39. ja 26. koha ning paikneb 79. real. Liider on prantslane Julien Bontemps.
Trofeo S.A.R. Princesa Sofia kestab laupäevani, mil eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://www.trofeoprincesasofia.org/en/default/races/race
EUROSAF Champions Sailing Cup 2015 koosneb viiest etapist. Sarja avaregatt Trofeo S.A.R. Princesa Sofia peetakse 28. märtsist 4. aprillini Hispaanias Palma de Mallorca'l. Sellele järgneb 6.-10. mail Itaalias Garda järvel toimuv Garda Trentino Olympic Week. Kolmas osavõistlus Delta Lloyd Regatta peetakse 26.-30. mail Hollandis Medemblik'is ning neljas, Kieler Woche 20.-24. juunil Saksamaal Kiel'is. Sari lõppeb Semaine Olympique Francaise regatiga, mis toimub 5.-9. oktoobril Prantsusmaal La Rochelle'is.

EUROSAF Champions Sailing Cup kodulehekülg: http://www.championssailingcup.org/