„Harju Rally toimus esimest korda eelmisel aastal ja kuna kogemused ning tagasiside olid väga positiivsed ja korraldustiim tugev, otsustasime sel aastal õla alla panna. Võistlusautod kasutavad vaid tippkvaliteediga kütuseid ja just seda me igapäevaselt pakumegi – Neste Futura kütused on parimad turul. Eesti autosport on kahtlemata tõusuteel, peale on kasvamas uus põlvkond noori ja andekaid sõitjaid. Autoralli on vaatemänguline ja elamusterohke spordiala, kus vaid hetkega võib palju muutuda. Lisaks piloodi ja kaardilugeja koostööle ning sõiduoskustele mängib palju rolli ka õnn. Seda põnevust soovimegi koostöös korraldajatega kõigile autospordisõpradele pakkuda. Ilmselt teab iga vähegi rallihuviline, mida kujutab endast on Neste Oil Rally Soomes. Loodame, et ka Neste Oil Harju Rally’st saab oodatud ja pealtvaatajaterohke spordisündmus,“ sõnas Neste Eesti AS peadirektor Ivar Kohv.

„Aasta 2015 on meile kui korraldajatele ka nagu uus algus. Ei muutu ainult aastanumber meie rallil vaid ka nimi- Neste Oil Harju Rally 2015. Siinkohal tahame anda edasi meie siirad tänusõnad Neste Oli’le, et nad usaldasid meid ja nägid meie silmis seda ambitsiooni ja tahet teha midagi suurt. Neste Oil on väga tunnustatud ja tulevikule mõtlev ettevõte, ning ka meie kui korraldajad oleme sihiks võtnud iga aastaga kasvada. Ilma hea ja tugeva koostööpartnerita on raske mõelda suurelt. Kui sa ei mõtle suurelt, siis sa ei saa ka kunagi suureks. Ning kust ikka meie Tänakud, Kruudad ja Pärnad siis alustavad, kui mitte meie kodustelt rallidelt,“ võttis Harju Rally korraldusmeeskonnaliige Janno Hert uue ja suurepärase koostöö alguse kokku.

Tänavune EAL Eesti autoralli meistrivõistluste kolmas etapp ning hooaja esimene kruusaralli Neste Oil Harju Rally 2015 sõidetakse Harjumaa teedel, 29.-30.mail. Ralli keskus asub Jüris, kus on ka hooldusala. Ralli start ja finiš on Rae vallas, Peetri külas. Ralli esimesel päeval sõidetakse üks publikukatse, mille algus on peale tööpäeva lõppu, et kõik huvilised jõuaks seda vaatama.
Möödunud aastane publikukatse tõi rajaäärde palju pealtvaatajaid ja pakkus põnevust kohe esimestest meetritest. Vaata SIIT!

Teisel päeval liigub ralli edasi juba pikematele katsetele. Kokku sõidetakse tänavusel Neste Oil Harju Rally´l üheksa kiiruskatset.