„Kui jätta esimesed 10-15 minutit kõrvale, siis olen kõige järgnenuga väga rahul," tõdes Pehrsson pressikonverentsi hakatuseks. Kehva stardi põhjus polnud kuidagi seotud Raio Piiroja lahkumisetendusega: „Kui mäng peab algama kell 19, siis ta peab algama kell 19. Et ta algas oluliselt hiljem, polnud kuidagi seotud Raio õnnitlemisega. Olen selle üle tõesti päris pahane! Meie soojendusest oli möödunud liiga palju aega ja see silmanähtavalt mõjutas meid. Olime passiivsed ja aeglased."

Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht tõdes, et meeskondade riietusruumidest väljumine oli tingitud Islandi meeskonnast.

„Aga tulemus oli õiglane ja meie mängupilt korralik. Saavutasime väljakul tasakaalu, mida viimati näitasime Norras," kõrvutas Pehrsson tänast viiki novembrikuise 1:0 võiduga Oslos. „Vassiljev tõusis taas võtmemängija rolli. Kasutasime teise ründaja positsioonil tema tugevusi hästi ära ja temast õhkus läbi kohtumise värskust."

Eraldi kiitis Pehrsson äärepoolkaitsjaid, iseäranis kuuendat korda koondist esindanud floralast Rauno Allikut. „Väga tugev esitus Allikult, ta haaras täiega võimalusest ja kui ta nii jätkab, on tal kolme kuu pärast taas korralik lootus väljakule pääseda. Palli saades on tal oskus nii seda hoida kui otsida alati võimalust vastase väravat rünnata."