„Eks natukene ikka üllatas, et nii kindlalt võitsime," lausus kohtumise järel Bigbank Tartu diagonaalründaja Taavi Nõmmistu, vahendab volley.ee.. „Ma ei ole nii vaikset TTÜ-d näinudki. Tavaliselt on nende mängumehed olnud väga emotsionaalsed, ent täna see nii ei olnud," lisas ta.

Ka TTÜ meeskonna peatreener Janis Sirelpuu nõustus, et täna jäi nende meeskonnal väljakul emotsioonist vajaka. „Tahaksin platsil sellist meeskonda näha, nagu oli meil enne Schenker liiga play-off mänge ja kus kõik olid kõigi eest väljas. Pole midagi teha, emotsioon on võrkpallis väga oluline," lausus Sirelpuu. TTÜ diagonaalründaja Daniel Maciel lisas: „Me ei väärinud täna võitu. Tegime lolle vigu ja eksisime kergete pallide mängimisel."

Tavapäraselt oli Tartu meeskonna resultatiivseim Robert Täht, kes tänases kohtumises kogus 16 punkti. Avageimi keskel vahetusest sekkunud Taavi Nõmmistu tõi 12 punkti. Ta realiseeris 18 tõstest 11 ja jäi kaheksaga plussi. „Selle üle on hea meel, et tegin üle pika aja esituse, millega võib rahule jääda," rääkis tänavusel hooajal vigastuse tõttu pikalt mänguplatsilt eemal olnud Nõmmistu.

Võistkondlikult oli Tartu TTÜ-st parem kõigis elementides. Vastuvõtul olid näitajad 53 ja 44, rünnakuprotsendid 56 ja 45 ning blokipunkte teenis Tartu 11, TTÜ kaheksa vastu. Serviässasid lõi hiljutine Schenker liiga võitja seitse, TTÜ viis.