Tõrva linnapea Maido Ruusmanni arvates on Tõrva jalgpallurid näidanud viimastel aastatel ülesse teotahtelisust ja soovi areneda, mille tulemusel mängitakse algaval hooajal ühe Kagu-Eesti aktiivseima fänniklubi toel Eesti II liigas. "„Tõrva linna jaoks on jalgpalliklubi toetamine prioriteetne tegevus, kuna läbi klubi heade tulemuste saab ka Tõrva tuntumaks. Tõrva noortel on tekkinud lisavõimalusi oma vaba aja veetmiseks nii palliplatsil kui selle ääres," lisas Ruusmann.

Tõrva linna on aastaid kimbutanud probleem jalgpalliväljakuga seonduvalt, mis on muuhulgas takistanud jalgpalliklubil pidada Tõrvas ka kodumänge. Linn tegeleb hetkel aktiivselt jalgpalliväljaku uuendamiseks vajalike ettevalmistavate tegevustega ning töödega loodetakse alustada juba mais. Tööde spetsiifikast tulenevalt saab jalgpalliväljakut kasutada alates 2016. aastast.

Tõrva Jalgpalliklubi täiskasvanute võistkond mängib käesoleval aastal Eesti II liigas. Jalgpallurite eelmise aasta III liiga võit tunnistati tõrvakate poolt konkursi „"Tõrva aasta tegu 2014" võitjaks. Tõrva Jalgpalliklubi täiskasvanute võistkond on ka Valgamaa meister 2014. Võistkonnas mängib sellel hooajal kokku 33 jalgpallurit.