"Löögijõud on hetkel ülivõimas. Treener palus mul kergelt võtta ja ma võtsingi, kuid see tegi talle ikka haiget. See on hea tunnustus," lausus Helenius Delfile pärast Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud avatud pressitreeningut.

Helenius nägi esimest korda kaubanduskeskuses ka oma vastas, ungarlast Andras Csomori. "Ta tundub olevat ründav poksija. Tugev lööja. Tal on 11 võidust 9 nokauti - see tähendab, et tal on tugev löögijõud," arvas Helenius.

Viimasel ajal on Helenius Soome meedia esikülgedel, kuna tema endine promotsioonifirma Sauerland kaebas mehe kohtusse. Põhjuseks Heleniuse endapoolne lepingulõpetamine. Olgugi, et viimased aastad pole Sauerlandist kippu ega kõppu olnud ning et sakslased ei täitnud ise ühtegi lepingutingimust.

"Kohus andis võidu mulle. Aga tean, et see oli Sauerlandiga alles esimene raund. Treeningut see mul ei mõjutanud," kommenteeris soomlane.

Homme leiab Olympic kasiinos aset GIGA Estonian Boxing Night kaalumine ning seejärel, laupäeval, astub soomlane üle kahe aasta ringi.