Serviti alistas kodus Viljandi HC 36:24 (17:8). Võitjate resultatiivseimad olid Ardo Puna 7 ja Andreas Rikken 6 ning kaotajatel Karl Toom 9 ja Kristjan Koovit 6 väravaga.

Serviti peatreener Kalmer Musting: "Saime ennast kohe alguses käima ja tegutsesime esimesel poolajal hästi. Mehi tuleb kiita ja kuigi pidasime nädala jooksul neljanda kohtumise, olime värsked. Kohtumise saatus otsustati juba avapoolajal ning pärast vaheaega saime katsetada erinevaid kaitseformatsioone ja koosseise. Seekord võib esile tõsta Puna, Rikkenit ja Denis Lõokest."

Viljandi juhendaja Marko Koks: "See oli meie jaoks nädala jooksul neljandaks mänguks, mis kõik toimusid võõrsil. Olime väsinud ja jäime hätta nende 5-1 kaitsega. Me ei jõudnud õigetele visetele, tegime palju pallikaotuseid, mille pealt vastane teenis kiirrünnakuid."

Kehra/Horizon Pulp&Paper sai samuti omal väljakul 31:24 (13:15) jagu HC Viimsi/Tööriistamarketist. Jürgen Rooba ja Dmõtro Jankovski tõid võitjatele parimatena 6 tabamust, kaotajate suurimad skooritegijad olid Siim Pinnonen 8 ja Sten-Erik Lepp 4 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: "Mehed arvasid, et võit tuleb lihtsamalt ning seetõttu poldud mänguks maksimaalselt valmis. Alguses olime kaitses hädas ja Viimsi tegi mis tahtis. Siis läksime üle 5-1 kaitsele, kuid ka see ei toimunud. Ühel hetkel aga tõstsime tempot, tegime õnnestunud vahetusi ning võtsimegi võidu."

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: "Olime vastasest avapoolajal paremad, kuid siis keeras nende puurivaht Mikola Naum värava lukku ning me tabasime mitmel korral ka posti. Meie kehva realiseerimise pealt teenis Kehra palju kiirrünnakuid, millega tegigi vahe sisse. Juhtisime juba 15:10, ent lõpuks kaotasime seitsmega."

Tabeliseis: Põlva Serviti 34 (19-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 34 (19), Viljandi HC 30 (19), HC Viimsi/Tööriistamarket 22 (19), Valga Käval 11 (19), Audentes 9 (19), SK Tapa 6 (18), Aruküla SK 4 (18) punkti.