Esikohad jagunevad Bigbank Tartu ja Selver Tallinna ehk ühtlasi ka Schenker liiga finaalis mänginud meeskondade pallurite vahel. Liiga suurim punktitooja oli Selveri austraallasest diagonaalründaja Lincoln Williams 522 punktiga. Talle järgnesid TTÜ diagonaal Daniel Maciel (497) ja selle hooaja Schenker liiga kõige väärtuslikuma palluri auhinna pälvinud Bigbank Tartu nurgaründaja Robert Täht (477).

Efektiivsusnäitajalt oli parim Täht, kes jäi 271-ga plussi. Teine oli Williams 240-ga ja kolmas Pärnu Võrkpalliklubi diagonaalründaja Hindrek Pulk 225-ga. Ässpallingute arvestuses oli samuti Täht parim. Serviga tõi ta oma võistkonnale 55 punkti, järgnesid TTÜ nurgaründaja Kirill Krasnevski (47) ja Williams (43). Blokikuninga tiitel läks samuti Tartusse. Henri Treial (pildil) oli ainus, kes kogus kolmekohalise punktiskoori (102). Teise koha sai Pärnu temporündaja Timo Tammemaa 95 blokipunktiga ja ainsa lätlasena mahtus esikolmikusse Janis Vavers RTU/Robežsardze meeskonnast.

Illustreerimaks selle hooaja näitajaid, võrdleme neid eelmise viie aasta omadega. Alustades blokkidest: Treiali näitajast on parem vaid hooaja 2012/2013 esikolmik. Samas tuleb arvestada, et Schenker liiga võistlussüsteem on olnud aastati erinev ja tol hooajal oli ühe meeskonna maksimaalne võimalik mängude arv 31. Tänavu oli see näitaja nelja võrra väiksem. Ässpallingute arvestuses domineeris hooaegadel 2009-2013 praegu Austrias klubivõrkpalli mängiv Martti Juhkami, kes tõi parimal hooajal servijoone tagant 47 punkti. Mullu võitis Täht selle arvestuse 40 ässaga. Punktide kogusummas on kuue viimase hooaja parim näitaja Hindrek Pulga mullune 567, vaid seitsme punktiga jääb maha Mart Tiisaar, kes tõi hooajal 2012/2013 560 punkti. Mullu oli ühe meeskonna maksimaalne võimalik mängude arv tänavusega sarnane ehk 27.

Võistkondlikus statistikas oli Bigbank Tartu parim nii efektiivsuse, ässpallingute kui ka blokkide arvestuses. Kogupunktides oli Tartu meeskond neljas ja rünnakuprotsendis kolmas. Kahes viimati nimetatud kategoorias võitis TTÜ meeskond.

Kogu tänavuse hooaja statistika leiab SIIT.