WRC on oma YouTube'i-lehel avaldanud videosalvestuse, mis elas Ott Tänaku autos üle üheksa tundi vee all. Videost on kuulda Tänaku reaktsioon hetkel, kui ta tajub, et on auto üle kaotanud kontrolli. Kiire hüüatus "Välja-välja!" pärast vette maandumist. Ning see, kuidas auto pärast uste avamist kõigest paari sekundiga veega täitub.

Tänak ja Mõlder sõitsid Mehhiko rallil seitsmendal kohal olles rajalt välja reedesel esimesel kiiruskatsel. Tänak kirjeldas M-Spordi vahendusel, et järsk pidurdus kahjustas ta auto esivedrustust, misjärel ei suutnud ta vasakkurvis teel püsida.

"Õnneks maandus auto ratastele, aga vesi oli nii sügav, et auto uppus kiiresti. Kohe, kui avasime uksed, oli auto sekunditega kadunud. Lisaks oli mul probleem sidekaabliga - see ei tulnud lahti ja kiskus mind vee alla. Meil oli tõesti õnne. See ei olnud just meeldiv hetk."

Tänak meenutas, et pärast pääsemist ei olnud neil mingit võimalust tiimiga kontakteeruda. "Raadio oli kadunud, mobiililevi polnud. Tiimis ei teadnud ligi 20 minutit keegi, mis meiega juhtus. Võite ette kujutada, kuidas nad muretsesid," rääkis ta.

Pärast veest väljatõstmist said mehaanikud Tänaku auto hommikuks taas töökorda, kuid teel starti suri auto välja ning Eesti rallipaari võistlus jäi lõplikult pooleli.

Vaata videot väljasõidust: