„Ütleme nii, et mul poleks tuju halvem olnud, kui Raimond minust mööda oleks saanud,“ muheles Tartus televiisorist oma hoolealuse jooksu jälginud Taivo Mägi. „Arvestades tõsiasja, et tegu oli taktikajooksuga, võib tulemusega igati rahule jääda.“

Tagantjärgi võib oletada, et kiire jooksu korral olnuks Valleril suisa võimalik end poolfinaali ehk 12 parema hulka murda. Ajaga edasi pääsemiseks tulnuks 25-aastasel tiitlivõistluste debütandil läbida distants umbes sekundi võrra kiireimini, mis tema 400 meetri vaheaega arvestades (EM-il 54,3; eelmist rekordit joostes 53,5) võinuks olla tugevas konkurentsis ilmselt reaalne. „Suveks on vähemalt kindlus käes nüüd,“ oli Mägi rahul.

Valleri jaoks on sisehooaeg selleks korraks lõppenud. Märtsi lõpus läheb ta kolmeks nädalaks Portugali laagrisse, kus jätkab suveks põhja ladumist. Sel aastal toimuva Pekingi MM-normi - 1.46,00 - löömiseks tuleks Valleril kerkida ka väljas Eesti kõigi aegade edetabelis esikolmikusse. Hetkel paikneb ta 18. kohal mullu joostud 1.49,87-ga.