Kalju president Kuno Tehva kinnitas Delfile ja Eesti Päevalehele, et Lindperega sõlmiti täna kaheaastane leping.

“Üheksa aastat tagasi läksin välismaale. Olen nüüd mõelnud asjadele ning otsustasin naasta Eestisse, seda kahel põhjusel: esiteks mõtlesin, et vähemalt ühe hooaja mängiks veel enne mängijakarjääri lõpetamise Eestis ning teine põhjus on perekond, mu poeg käib Nõmme Kaljus trennis. Alustasin oma karjääri Nõmme Kaljus, olen viimased kolm aastat puhkuse ajal Kaljuga treeninud ning olen kindel, et Kaljuga lepingu sõlmimine on väga hea otsus,” sõnas Lindpere lepingu sõlmimise järel Kalju kodulehele.

Delfi kirjutas esimest korda Lindpere võimalikust liitumisest Kaljuga 14. jaanuaril, kui Lindpere oli äsja lahkunud Tšehhi klubsit Ostrava Banikust. "Kindlasti ei ütleks temasugusest mängijast ära. Rääkisime, küsisin ta olukorra kohta ja ütlesin, et kui ta mujalt midagi ei leia, võtku ühendust," sõnas Kalju peatreener Sergei Terehhov toona.

“Mul on väga hea meel, et Juki otsustas liituda just Kaljuga, kus tema poeg juba trennis käib. Olen kindel, et Joel aitab meid kõrgete eesmärkide elluviimisel,” sõnas Terehhov täna.

“Võimas! Meeletult hea meel on, et Eesti üks parimaid jalgpallureid, kes alustas oma jalgpalliteed noore poisina Nõmme Kaljus on nüüd ringigi tagasi tulnud! Oleme Joeliga juba mõned aastad Kalju teemal rääkinud, aga nüüd, kus see teoks sai, on seda ikka veel raske uskuda. Joeli kogemused on meie jaoks hindamatud ja ma usun, et Eesti Premium liiga on endale juurde saanud väga särava tähe,” lisas Tehva.

Lindpere on Kaljus mänginud ka 1997. aastal. Veel on ta Eestis esindanud Lelle SK, Flora ja Valga Warriori meeskonda. 2004. aastal siirdus Lindpere esimest korda välismaale ning on mänginud sellistes klubides nagu Sofia CSKA (Bulgaaria), Tromsö (Norra), New York Red Bulls, Chicago Fire (mõl. USA) ja Ostrava Banik (Tšehhi).