Jordan Brand Classic Camp on iga-aastane, ühel nädalavahetusel toimuv talendilaager, kus osalevad vaid korraldajate personaalse kutse saanud andekaimad noorkorvpallurit üle Euroopa. Laagri jooksul harjutavad noored kolm päeva Ameerika parimate treenerite käe all, kes igapäevaselt teevad koostööd profiliiga NBA tänaste staaridega ning kunagi on teinud koostööd ka Michael Jordani endaga. Laagri raames toimub All-Star mäng ning valitakse välja poisid, kes kutsutakse osalema Jordan Brand Classicu rahvusvahelisel finaalüritusel USAs. Samas laagris on osalenud ka tänapäeva maailma korvpalli absoluutsed tipud, nagu LeBron James, Kevin Durant, Chris Paul, Carmelo Anthony, Blake Griffin jt.

Zagrebis toimuvast Jordan Brand Classicu Euroopa laagrist saab sel aastal osa 40 Euroopa korvpalli tulevikulootust.

Sander Raieste alustas korvpalli treeninguid Viimsis treener Sulev Särekanno, hilisemalt Valdo Lipsu ja Tanel Einaste käe all. Lisaks õpib Raieste Audentese Spordigümnaasiumis, jätkates Viimsi särgis mängimist Eesti Meistrivõistlustel U16 ja U19 sarjades.

„Kui kolmese viimase aasta jooksul on meie klubist kutsutud kaks õpilast sellise tasemega laagrisse, näitab, et oleme klubi tegevuses ja oma treeningmetoodikas õigel teel. On ju meie üheks eesmärgiks pakkuda andekatele poistele, soovi, tahtmise ja eelduste korral selliseid treeninguid, mis aitaks neil jõuda korvpallis kõige kõrgemale tasemele,“ ütles KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste. „Soovin Sandrile palju õnne ja edu, kuid samas ka tuletan meelde, et see on ainult üks, küll oluline, kuid väike vahepeatus teel tippu. Kutse laagrisse näitab, et Sandril on eeldused mängida tulevikus korvpalli kõige kõrgemal tasemel, kuid selleks tuleb loomulikult edaspidi aina rohkem tööd teha. Kindlasti tahan jagada tunnustust ka Sandri treeneritele, kes on ilmselgelt teinud head tööd,“ lisas Einaste.

Korvpalliklubi Viimsi ja Kesklinna Korvpalliklubi on Tallinna kesklinnas ja Pirital ning kõikjal Viimsis tegutsev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 350 lapsega klubipüramiidi.