„Siiani ongi kokkuleppe kohta sõna võtnud ainult linna esindajad. Kindlasti oleks oluline teada ka, mida Roosad Pantrid ise asjast arvavad,“ ütles volinik.

Kruusimäe sõnul on tänaseks teada, et kokkuleppe kohaselt peab Nõmme Kalju nimes esinema tulevikus sõna „Tallinn“ ning lisaks on klubi kohustatud kõikides reklaammaterjalides ja ka võistlusvormil kasutama Tallinna sümboolikat.

„Milline kasu sellest Nõmme Kaljule tõuseb, ei ole teada,“ tõdes volinik. „Ei tribüünide ega valgustuse arendamisse, mida klubi staadionil hädasti vaja oleks, linn ei panusta.“

Kruusimäe lisas, et linnal on jalgpallimaailmas sekeldusi olnud varemgi. „Seitse aastat tagasi kinkis linn Keskerakonnale suurannetuse teinud Andres Operi jalgpallikoolile miljoneid väärt oleva maatüki kasutuse, seda 50 aastaks.“

Nõmme Kalju pressiesindaja Rait Roop ei osanud küsimuse peale, mida see täpsemalt kaasa toob, esialgu midagi kosta ning lubas järele uurida. "Nõmme Kalju nimes ja logos esineb juba sõna Tallinn ning ühtegi muudatust heade kavatsuste kokkuleppe raames ei tehta. Tallinna linna sümboolikat oleme samuti kasutanud juba aastaid ning seda teevad ka teised Tallinna spordiklubid," seisis hiljem saadetud ametlikus kommentaaris.

Ka klubi president Kuno Tehva sõnul ei ole Kruusimäe avalduses midagi uudset. "Ma soovitan teil minna Nõmme Kalju koduleheküljele, Tallinna nimi on olnud Nõmme Kalju logol algupäraselt kogu aeg," sõnas Tehva. "Tallinna sümboolikat oleme me samuti kasutanud juba aastaid, kuna me teeme väga tihedat koostööd näiteks noorsooametiga ja Tallinna linn toetab meid samuti ning siin pole midagi, mis on uudne. Need on vanad asjad, mis on kogu aeg olnud."

Tehva tõi välja, et Tallinna sümboolikat kasutavad kõik Tallinna klubid ja uudisväärtust kui sellist Kruusimäe avalduses ei ole. "Ei tea jah, mis härra Kruusimäel pinnuks silmas on," sõnas Tehva.