Tõmbenumbriks on Kelly Sildaru etteaste. Kelly avaldas soovi lisaks õrnema soo võistlusklassis osalemisele osa võtta meeste kategooriast, mis võimaldab tal täismeestega mõõtu võtta pro-liini kõige suurematel hüpetel. “Võistlushooaeg on läinud huvitavalt ja kiirelt, Kiviõli võistlust ootan väga, sest seal saab kindlasti olema võimas park, kus oleks tore ennast teiste eestlastest osalejatega proovile panna,” arvas Kelly.

Võistluse üks korraldajatest Karel Kangro sõnas, et kuigi ilmaolud on pehmemapoolsed, sai Baltikumi suurim lumepark Starman Snowpark nädalajagu tagasi pidulikult avatud. “Estonian Open Slopestyle on atraktiivne eriti Soome, Läti, Venemaa ja Norra sõitjate jaoks — olen kindel, et meil õnnestub kohale meelitada suur hulk rahvusvahelisel tasemel tegijaid laudureid ning suusatajaid, sest tänu World Snowboard Touri kalendris figureerimisele saavad kõik osalejad siit rahvusvaheliselt vajalikke punkte korjata.” Lisaks tõi ta esile reede õhtul toimuva PiuPau Railjami omanäolisuse: “Võistlusformaat, mida ma ei tea, et oleks varem lumelauasõidus kasutatud — ehk parimate trikkide eest teenitakse koheselt reaalselt raha. Pühapäeval on ajalooline hetk, sest Kelly Sildaru võistleb esmakordselt Eesti meistrivõistlustel pargisõidus!”

Estonian Open Slopestyle on pealtvaatajatele tasuta ja kolme võistluspäeva jooksul jääb ülejäänud suusakeskus kõigile avatuks, lumepargis toimuvad suured spordivõistlused on jälgitavad otse pargi kõrvalt. Õhtuste live-bändidega järelpidude tarbeks tuleb Piletilevist lunastada pilet. Lisaks toimuvad väiksemad võistlused ning ekstreemsed ettevõtmised — huvilistel on võimalik kaasa lüüa töötubades ning loengutes ja vaadata Eesti lumelauafilme suurtelt ekraanidelt. Õhtuti pakuvad meelelahutust bändid nagu Ziggy Wild, Slippery Slope ja Elephants From Neptune.

Vaata ka Facebookis!

Jaga
Kommentaarid