Naiste kõrgushüppe võitis Grete Udras 1.84-ga. "Ei ole rahul, jala sees on tegelikult rohkem kui 1.84. Spetsiaalselt selleks võistluseks ma ei valmistanudki, sest kõrgus lisati kavva üsna hilja. Ka kooli lõpetamine on veidi väsitanud," sõnas Udras, kellel kõrgus 1.87 enam ei alistunud.

Teivashüppes sai Reena Koll nulli, sest algkõrgust 4.00 ei alistanud. Võitis venelanna Anastasia Sadovnikova 4.45-ga, järgnesid Tiina Tikk ja Margit Kalk 3.80-ga. Kaia Soosaar sai kaugushüppes kohe avakatsel kirja hooaja tippmargi 6.04. Naiste 60 meetri jooksus parandas isiklikku rekordit Maarja Kalev, kes sai eeljooksus ajaks 7,54 ja finaalis 7,50. Meeste 60 meetri finaalis jooksis hooaja tippmargi 6,90 Richard Pulst.

Meeste kaugushüppe võitis Rain Kask 7.66-ga, Mihkel Kask oli 7.62-ga teine. "Riskisin kõigil katsetel, kuna nii hilja õhtul pole harjunud võistlema ja väga värske tunne polnud. Nüüd on ainult üks võistlus jäänud, et sise-EM-norm 7.75 hüpata. Usun siiski, et kui nüüd nädal aega hästi valmistuda, olen Eesti meistrivõistlustel valmis selle ära hüppama," sõnas Kask pärast võistlust.