Inglismaal olid võistlustules mitmed tehasemeeskonnad eesotsas Rockstar Energy Suzukiga, kuid mitmed suuremad meeskonnad võistlesid samal ajal Itaalia meistrivõistluste etapil.

Kvalifikatsioonis näitas Tanel Leok, kes üle mitme aasta jälle Kawasakiga võistlemas, neljandat aega, Kullase ringiaeg oli paremuselt 14-s.

Esimese sõidu võitis belglane Kevin Strijbos 1,5-sekundilise eduga oma kaasmaalasest meeskonnakaaslase Clement Desalle (Rockstar Energy Suzuki) ees. Kolmandaks sõitis end inglane Shaun Simpsoni (KTM), kes kaotas võitjale 17 sekundiga. Hea stardi teinud Leok (LPE Kawasaki) liikles terve sõidu esiviisikus ning lõpetas hollandlase Glenn Coldenhoff'i järel viiendana jäädes Strijbosile alla 47 sekundit. Heads & Threads Suzuki meeskonnas sõitev Kullas tuli avaringilt teise kümne lõpu poole, kuid suutis oma kohta parandada ja oli lõpuks 15-s.
Teine sõit oli veel põnevam, kus esimesed neli meest mahtusid lõpuks ainut 4,4 sekundi sisse. Strijbos osutus seegi kord parimaks, kui ta edestas Desalle'i 1,8; Coldenhoffi 2,7 ja Simpsonit 4,4 sekundiga. Leokil nüüd start nii hästi ei läinud ning ta oli esimese ringi lõppedes teise kümne tagumises otsas. Kiiret minekut näidanud eestlane parandas aga jõudsalt oma kohti ja ületas lõpujoone üheksandana. Kullase sõit kulges sarnaselt avasõidule ja noormees oli lõpuks 14-s.

Kahe sõidu kokkuvõttes moodustasid esikolmiku Strijbos (50 punkti), Desalle (44 p) ja Coldenhoff (38 p), Leok oli 28 punktiga seitsmes ja Kullas 14-s (13 p).

MX1 ja MX2 klasside ühise superfinaali võitis Strijbos jälle napilt aga kindlalt Desalle ees, edestades seekord tiimikaaslast 2 sekundiga. Kolmandaks sõitis end MX2 klassis mõlemad sõitnud valitsev maailmameister prantslane Jordi Tixier (Monster Energy Kawasaki), kes jäi võitjast 6,5 sekundit. Leok tuli avaringilt 15-nda koha piirimail ja tõusis mõned kohad ning lõpetas sõidu kümnendana. Kullas seevastu maadles nähtavuse probleemidega, kuna pidi sõiduprillid minema viskama, kuid ilma nendeta oli sõitmine liivasel rajal ohtlik ja noormees pööras tsikli boksi ning tulemuseks märgiti talle 32. koht.