Kallio Racing võistkonna sõitjad võtavad osa Euroopa meistrivõistlustest, samuti Soome ja Eesti meistrivõistluste etappidest. Igale sõitjale on tiim valmis ehitanud Yamaha R6 võistlusratta ja kogu disain on sini-must-valgetes värvides.

Messile oli kohale tulnud kommentaare jagama tiimi mänedžer Mika Kallio isiklikult, kes teadupärast sõidab maailmameistrivõistlustel Moto2 sarjas. “Rataste ehitamine ja ettevalmistus oli väga põhjalik, millest püüdsin osa võtta ka mina ise, jagades nõuandeid,” rääkis Kallio. “Jõuda maailma tasemele võistlema pole sugugi lihtne, mistõttu minu eesmärgiks on aidata noori ja andekaid sõitjaid ja viia nad kõrgemale tasemele. Usun, et sel hooajal saavad Kallio tiimi liikmed oma sõiduoskusi parandada ja loodan, et need tingimused, mis minu tiim neile pakub, aitab neil tulevikus mind asendada Moto2 klassis. Mul on hea meel, et minu tiimis sõidab ka Anastassia Kovalenko, kes hakkab esimese naissõitjana tiimi esindama rahvusvahelisel tasemel," lisas Kallio.

“Eelmisel aastal arenesin väga palju just tänu Kallio Racing tiimi professionaalsele toetusele ja tööle. Usun, et uus ratas, mis selleks hooajaks on ehitatud, sobib mu sõidustiiliga veel paremini kui eelmisel hooajal ja seega olen võimeline oma sõidukiirust arendama. Kindlasti Kallio tiimi panus aitab mind Euroopa juunioride sarjas võistlemisel,” arvas Kovalenko.

Vaata galeriid: