Eesti esinumbrid kuuendat korda toimuval rahvusvahelisel mitmevõistlusel on Mikk Pahapill (TTÜ SK) ja Kaarel Jõeväli (Audentese SK). Tugevamatest Eesti mitmevõistlejatest on stardis veel ka Mikk Mihkel Arro (Rakvere KJK ViKE), Hendrik Lepik (Audentese SK) ning Mikk Meerents (Tallinna SS Kalev). Euroopa U23 meistrivõistluste koondise kandidaatidest osalevad Rahvusvahelisel mitmevõistlusel ning püüavad uusi isiklikke rekordeid Taavi Tšernjavski (SK Elite Sport), Kristjan Rosenberg (EMÜ SK) ja Rauno Liitmäe (KJK Saare).

Eesti Kergejõustikuliidu presidendi Erich Teigamägi sõnul teeb rõõmu, et lisaks sportlastele, kes on eesmärgiks seadnud pääsu sise-EM-ile, on stardis hulk noori sportlasi, kes pakuvad konkurentsi meie parematele. „Loodan, et võistlus annab ka hea eelvaate suvel Tallinnas toimuvate Euroopa U23 meistrivõistluste valguses, kuna mitmed koondise kandidaadid on samuti stardis,“ lisas Teigamägi.

Lisaks Eesti mitmevõistlejatele asuvad teiste seas starti ka 2014. aasta sise-MMi kuues mees ning 2013. aastal Euroopa U23 meistrivõistlustel 10-võistluses triumfeerinud sakslane Kai Kazmirek (7-võistluse isiklik rekord 6173 punkti) ja poolakas Pawel Wiesiolek sellest aastast pärineva seitsmevõistluse isikliku rekordiga 5986 punkti ning kindlasti saab olema huvitav jälgida Usbeki odaviskaja Ivan Zaytsevi (odaviske isiklik rekord 2012. aastast 85.03) esimest seitsmevõistlust.

Viievõistlejatest parima isikliku rekordiga asub starti 19-aastane poolatar Magdalena Sochon, kelle isiklik rekord sellest aastast on 4366 punkti. Lisaks tulevad Tallinna võistlema juba neljal Rahvusvahelisel mitmevõistlusel osalenud Ida Marcussen Norrast, poolatar Agnieszka Borowska ja teised. Laupäeval võistlustulle asuvatest eestlannadest on parima isikliku rekordiga Kristella Jurkatamm (Audentese SK) ja Terje Kaunissaar (KJK ViKe).

Võistlusele registreeritud sportlaste nimekiri on üleval võistluste kodulehel - http://www.tallinnindoormeeting.org/ee/meediale/nimekirjad.html

Paljude Tallinnas osalevate mitmevõistlejate eesmärgiks on pääs märtsi alguses toimuvale Praha sise-EMile. EM-ile kvalifitseerumiseks on meeste seitsmevõistluses vajalik 26. veebruari seisuga kuuluda sisehooaja Euroopa edetabelis 10 parema hulka, naiste viievõistluses sama seisuga edetabeli 7 parema hulka.

Võistlused algavad reedel kl 14 ning laupäeval kl 12.

Võistlustest teeb otseülekande Delfi TV.

Mehed-seitsmevõistlejad on stardis mõlemal päeval, naiste viievõistlus toimub laupäeval.

Detailse ajakavaga saab tutvuda võistluste kodulehel - http://www.tallinnindoormeeting.org/ee/kulastajad/ajakava.html.

Piletid on saadaval alates tund enne võistluste algust kohapeal. Ühe päeva pilet täiskasvanutele maksab 4 EUR, õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 2 EUR ning alla 8-aastased lapsed, ajateenijad ning puudega inimesed koos saatjaga pääsevad võistlusi vaatama tasuta. Kahe päeva täispileti hind on 6 EUR ning sooduspileti saab lunastada 3 EURi eest.

Rahvusvahelist mitmevõistlust toetavad Eesti Kultuurkapital ja Tallinna linn.

Eesti kergejõustiklasi toetavad Nike, Kultuuriministeerium ja Eesti Olümpiakomitee.

Eesti Kergejõustikuliidu ametlik joogipartner on Saku.

Kergejõustikuliidu meediapartneriteks on Eesti Päevaleht, uudisteportaal Delfi, Eesti Rahvusringhääling ja raadio Kuku.