Kalev/Cramo tegevjuht Kaarel Sibul kinnitas Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetusele, et keelust saadakse veel sel nädalal 99-protsendilise tõenäousega vabaks.

"Asjad olid tegelikult juba varem korras, kuid toimis bürokraatia ning kuna meil ei olnud vajadust uusi mängijaid sisse tuua, siis ei torkinud ka tagant," lausus Sibul.

Mõni aeg tagasi otsustas meeskonna üks tugitalasid Rolands Freimanis aga Kaasani Unicsisse siirduda ja see tähendas, et asjaga oli vaja kiirelt tegutsema hakata.

Endine NBA-mees Petšerov jõuab Eestisse sel nädalal ja saab uue võimaluse

"Täna läheb Petšerov kodumaal saatkonda viisat vormistama. Kiirviisaga läheb aega kaks-kolm päeva, nii et enne neljapäeva ta Eestisse ei jõua," kinnitas Sibul.

"Petšerovi katseaeg on üks kuu. Kui ta selle ajaga vormi ei jõua, siis saadame ta koju. Ta pole tänavu mänginud, kuid teeb agendi sõnul kogu aeg trenni ja olevat füüsiliselt päris hea," lisas Sibul. "Võtsime riski ja loodame, et ta jõuab tagasi oma tavapärasele tasemele. Anname mehele võimaluse, sest kui ta tänavu mängida ei saa, siis on karjäär ilmselt läbi."

Uute mängijate registreerimine lõpeb 28. veebruaril.