Pečiukevičiuse sõnul keegi teda kaotuse ei süüdista, aga tunne on mõistagi paha. Tema arvele jäi kohtumises 6 punkti ning 6 resultatiivset söötu.

Mida eilse mängu kohta kokkuvõtlikult öelda?

Vastane mängis soliidselt, aga me pidanuks kohtumise võitma. Arvan, et olime parem meeskond. Kogu aeg oli tunne, et me suudame võita. Kahjuks nii ei läinud.

Kui sa seisid 12 sekundit enne normaalaja lõppu seisul 77:76 vabaviskejoonel, mis siis peas toimus?

Üritasin end rahulikuks sundida ja vähemalt ühe vabaviske tabada. Ei õnnestunud. Ega, mis sa seal ikka mõtled, tuleb need visked lihtsalt ära teha.

Milliseks enda praegust mänguvormi hindad ja kui kaugel sa oled võrreldes mulluse tasemega?

Viimased nädalad olen end väljakul juba paremini tundnud. Võiks võrrelda eelmise hooajaga. Eilne mäng sedavõrd hea muidugi polnud, eriti mis puudutab lõppu. Vigastusest tagasitulek on toimunud aeglaselt, aga tunnen, et hakkan jõudma eelmise aasta tasemele. Selge, et minult on oodatud rohkemat ja ma ise olen tahtnud samuti enamat.

Mis on tagasituleku juures olnud kõige raskem?

Võib-olla tahtsin kõike liiga kiiresti ja alustasin liialt vara täiskoormusel treeninguid. Sealt tulid tagasilöögid. Õlaga on kõik hästi ja vigastusest paranenud koht tunda ei anna.

Kuidas hinnata Rocki meeskonna "keemiat"? Kas sinu arust selles plaanis kõik toimib?

Ma arvan, et kõik on hästi ja võrreldav eelmise hooajaga. Selge see, et pärast selliseid mänge tahavad kõik rohkem omaette olla, kuid mingit üksteise süüdistamist pole. See on oluline ja näitab meeskonna ühtsust. Ega peatreener ka pärast eilset mängu riietusruumis väga palju ei rääkinud. Emotsioon oli kõigil halb. Järgmistel treeningutel räägitakse asjad üle.

Mida arvad edasipääsu võimalustest? Kas kaotus Den Boschile tegi edasipääsu pea võimatuks?

Kindlasti tegi kaotus olukorra raskemaks, aga edasipääsuks on vaja neli võitu ja see on meie puhul veel võimalik. Kõige tähtsam on võita järgmises voorus Frankfurti ja minna sealt samm-sammult edasi. 

Rock on vahegrupis mänginud nüüd kõigi kolme meeskonnaga. Kas Den Bosch on reaalselt hinnates vastastest kõige nõrgem?

Jah, nad on kõige nõrgemad. Eriti, mis puudutab kaitsemängu. Saime päris vabalt visata ja pallid korralikult kätte mängida. Frankfurt on kaitses kõige kõvem ja Saraatovi Avtodor rünnakul. Teise ringi mängud just nende kahe tiimi vastu otsustab kõik.

Augustas Pečiukevičiuse saatuslikud hetked vabaviskejoonel: