Sokk on käinud Dinamo eest platsil kahes mängus, kuid punktiarvet avanud ei ole. Mees sellega enda pead ei vaeva. "Ma ei muretse selle pärast," sõnas Sokk intervjuus. "Ma olen õnnelik, et treener mind nendeks kaheks oluliseks mänguks platsile usaldas ja sain Dinamot võidu võtmisel aidata. Ma ei ole kunagi olnud mees, kes töötaks ainult enda statistika kallal. Olulisem on meeskonnale võidu toomine."

Samuti kiidab Sokk meeskonna sisekliimat ning on enda rolliga meeskonnas rahul. "Dinamos on palju häid viskajaid," tõdes Sokk. "Vaja oli mängijat, kes organiseeriks mängu ning annaks kaaslastele võimaluse visata. Loodan, et saan selle küllalt keerulise rolliga hakkama."

Sokk ei pea probleemiks enda punktiarvet meeskonna võidu nimel ohverdada, kuid kui vaja, on valmis enda peale võtma ka otsustava viske. "Kui meeskond usaldab selle viske mulle, olen valmis," sõnas Sokk. "Kuigi ma ei saa garanteerida, kas see ka täpne on. Sellistel hetkedel oleneb palju õnnest. Üht ma tean - sellises situatsioonis ei tohi kiirustada ja teha rumalaid viskeid. Tuleb mängida organiseeritult ja külma peaga. Enesekindlus on edu võti!"