TTÜ
ainus lootus turniiri jätkuks seisnes võõrsil Valmiera alistamises, kuid kahjuks pidi Eesti klubi alagrupi liidrilt võtma vastu 66:74 kaotuse.

TTÜ võitles vapralt. Avaveerand lõppes 18:18 viigiseisul ning teist poolaega alustati vaid kahepunktilises kaotusseisus. Viimasele veerandile mindi tagaajajarollis 51:57 ning mäng oli tasavägine kuni viimaste minutiteni. Lõpuks siiski enamat ei suudetud.

Joonas Järveläinen tegi suurepärase esituse, tuues 25 punkti ja 10 lauapalli. Kristjan Makke lisas 20 punkti ja 8 lauapalli. Toomas Raadik toetas 11 punkti ning Jaan Puidet 10 punkti, 7 lauapalli ja 8 sööduga.

TTÜ pidi seejuures hakkama saama ilma Kiur Akenbärgi, Andrew Arnoldi ja Mooses Kajata.

TTÜ kaotus tähendas, et parima viienda klubina pääses 16 parema sekka Pärnu KK.

Reinar Hallik tegi Rakvere Tarva eest debüüdi ning aitas meeskonnal alistada kodusaalis Nevežise klubi 84:77. Tarvas võttis mängus kohe juhtohjad, võites avaveerandi 26:15, poolaja 46:29 ning juhtis kolmanda veerandaja järel 23 punktiga. Viimane veerand kuulus küll Nevežisele, kuid Tarvas oli otsustavatel momentidel kindel.

Brandis Raley-Ross tõi 21 punkti ja 6 söötu. David Haughton lisas 20 punkti ja 9 lauapalli, Siim Laur 19 punkti. Halliku arvele jäi 12 lauapalli ja 4 söötu. Kõik kümme kaugviset läksid mööda, ka kaks kahepunktiviset ja mängumees jäi nullile.

BC Kalev/Cramo võttis teisel poolajal Riia Baronsi vastu juhtohjad ning alistas lätlased 89:75. Scott Machado, Frank Elegar ning Armands Škele tõid kõik 16 punkti.

Tallinna Ülikool/Kalev mängis neljandal veerandajal edu maha ning kaotas Prienai Tonybetile lisaajal 82:86. Thomas Droney arvele kogunes 25 punkti.