Meeste teises poolfinaalis oli stardis neli Eesti võistkonda. Suurepärase sõidu tegi Eesti I võistkond, koosseisus Raido Ränkel ja Peeter Kümmel, kes kaotasid võitjatele 8,3 sekundit. Kuna teine eelsõit oli aeglasem, viis see sõit mehed ka finaali. Eesti IV meeskond, koosseisus Karel Tammjärv ning Alvar Johannes Alev, kaotasid võitjatele 19,3 sekundit ning meeskonnal jäi edasipääsust puudu vaid poolteist sekundit. "Poolteist sekundit jäi minu viimase vahetuse taha. Ei olnud nii terav kui võiks," sõnas Alev ETV-le. "Mõni MK-etapp on sõidetud, see pinge ei olnud siin nii suur. Kodupubliku ees on kohustus suurem, ei taha põruda." Eesti II meeskond kaotas 35,9 sekundit ning Eesti III meeskond juba üle minuti.

Finaalis mängisid kassi-hiire mängu Norra I ja II ning Venemaa meeskond. Eelviimases vahetuses ründas Petuhov ning kaasa suutis minna vaid Norra I meeskond. Vahe sõideti kiiresti suureks ja teise koha peale pretendeerisid Norra ja Venemaa II meeskond, Šveitsi meeskond ja itaallased. Ustjugov tõi marulise lõpuga Venemaa siiski võitjana finišisse ning Norrale jäi teine koht. Itaaliale tõi kolmanda koha võimsa lõputõusu teinud Frederico Pellegrino. Eesti meeskond jäi finaalis 10. kohale, kaotust võitjatele natuke üle 35 sekundi.

Naiste esimeses poolfinaalis oli stardis Eesti ainus naispaar Piret Pormeister ja Heidi Raju, mis pidi leppima kindla viimase kohaga. Kui sõidu võitnud norralannadele kaotati üle pooleteise minuti, siis eelviimasest ehk kaheksandast naiskonnast jäädi maha täpselt ühe minutiga. "Tippspordis üleöö imesid ei juhtu," sõnas Pormeister intervjuus ETV-le. "Kui me stardiprotokolle vaatasime , siis FIS-punktide vahe kõigi teistega oli kahe- või kolmekordne. (Eilsest võistlusest) Kui ma tahan hästi sõita MM-il, siis on mul kaks valikut: kas jääda eilsesse päeva või minna edasi."

Finaalis olid teistest peajagu üle Rootsi I (Ida Ingemarsdotter/Stina Nilsson), Norra I (Maiken Caspersen Falla/Ingvild Flugstad Östberg) ja Poola võistkond (Justina Kowalczyk/Sylwia Jaskowiec) . Viimases kurvis tegi Kowalczyk küll hirmsat tempot, kuid lõpusirgel panid end maksma Rootsi ja Norra võistkonnad ning jätsid Poola naiskonna pronksile.

Enne võistlust:

Meeskondi asub täna starti 24, neist neli on Eestist. Meie esimese võistkonna moodustavad Peeter Kümmel ja Raido Ränkel, teise Algo Kärp ja Aivar Rehemaa, kolmanda Marko Kilp ja Siim Sellis ning neljanda Karel Tammjärv ja Alvar Johannes Alev. Kõik Eesti meeskonnad on stardis seejuures teises poolfinaalis.

Naiste paarissprindis läbitakse 6 korda 1,2 kilomeetri pikkune distants, meestel aga 6 korda 1,5 kilomeetrit.