Pileti soetajale tagatakse pääs VIP autoparklasse, kiire sissepääs Külaliste trepist staadionil asuvasse EJL Triobet Business Clubi, kus hinna sees on erinevad joogid ja soe buffet-õhtusöök. Kõik Business Clubi külalised saavad istekoha küljetribüüni keskmises sektoris, aga soovi korral ka võimaluse jälgida mängu soojast siseruumist, samuti on kõigile külalistele tasuta mängukava ja algkoosseisude leht.

„EJL Triobet Business Club pakub võimalust teha kohtumise jälgimisest tõeliselt eriline sündmus koos õhtusöögi, hea seltskonna ja joogivalikuga. Samuti ei pea kunagi muretsema ilmastiku pärast, sest Business Clubis saab kohtumist jälgida ka siseruumist,“ selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Raio Piiroja lahkumismängus võõrustab Eesti koondis 31. märtsil kodus Islandit. Kohtumine algab A. Le Coq Arenal kell 19:00, Triobet Business Clubi uksed avanevad kaks tundi enne maavõistluse algust. Ühe pileti hinnaks on 95 eurot.

Tegemist on Eesti poolehoidjatele mõeldud pääsmetega. Ühe pileti hind on 33,5 eurot, esialgu tuli müügile 200 pääset, mida on võimalik soetada kuni 8. veebruarini (kaasa arvatud).

Šveits – Eesti EM-valikmäng toimub 27. märtsil kell 20:45 kohaliku aja järgi (kell 21:45 Eesti aja järgi) Luzernis. Pääsmed on saadaval siin.