Suvel klubi tüüri Gerardo Martinolt üle võtnud Luis Enrique on saanud kriitikat säratu hooaja alguse, aga eriti oma stiili pärast. Pärast jõulupuhkust on Luis Enrique põhjalikult tülli läinud ka meeskonna staari Lionel Messiga. Luis Enrique katse Messi peal distsiplinaarmeetmeid rakendada tekitasid Xavi's ja teistes meeskonnakaaslastes tõsist pahameelt.

Väidetavalt on Messi juhatusele nüüd mõista anda, et valida tuleb peatreeneri või tema lahkumise vahel. Endiselt on õhus kuuldused Messi siirdumisest Inglise kõrgliigasse, kus põhikosilane oleks Chelsea.

Meeskonna peatreener ise tüliküsimust kommenteerida ei taha. "Ma ei hakka riietusruumis toimuvat avalikult arutama. Ümberringi ringleb palju negatiivset ja vale informatsiooni, " sõnas Enrique.

Küsimuse peale tema suhetest Messiga vastas Enrique lakooniliselt: "Riietusruum on turvaline koht. Seal juhtub palju, kuid see kõik jääb nende seinte vahele."

Kiired valimised, vähem pingeid

Klubi president Josep Maria Bartomeu teatas täna, et hooaja lõpus toimuvad enneaegsed presidendivalimised. See on üks paljudest muutustest, mis praegu Camp Noul aset leiavad. Klubi jalgpallidirektor Andondi Zubiretta lahkus klubist väidetavalt konflikti tõttu just Josep Maria Bartomeuga, võttes kaasa ka klubi legendi Carles Puyoli.

"Valimised toimuvad hooaja lõpus," teatad Bartomeu reporteritele. "Peamine põhjus on soov maandada pingeid, mis praegu klubi ümbritsevad."