Lillefosse, kes võistelnud aasta esimestel päevadel Tallinnas varemgi, sai kõrgusest 4.32 jagu teisel katsel, alistades vana rekordi kahe sentimeetriga. Aastaga oma tipptulemusele 70 sentimeetrit juurde lisanud noormees üritas ka antud vanuseklassi maailmarekordit, ent latt tuli kõrgusel 4.46 kõigil katsetel maha.

Muide, järgmisel aastal terendab Lillefossel ees kuni 14-aastaste Euroopa rekord 4.82, mis kuulub Hans-Christian Hausenbergi nimele.

Sügisel 16-aastaseks saanud Hausenberg tegi tehinilistele aladele orienteeritud võistlusel kaasa kolmel alal. Noor mitmevõistleja võitis nii A-klassi 60 m tõkkejooksu (8,14) kui ka kuulitõuke (15.96), ent teivashüppes pidi ta leppima 4.45 ja teise kohaga. Temast parem oli samuti n-ö põhikohaga kümnevõistleja Sander Moldau, kes viis oma rekordi 4.75-ni. 

Meeste teivashüppe võitis lätlane Mareks Arens 5.10-ga, Veiko Aunapuu oli täpselt viie meetriga teine. Naistes andis Getter Marie Lembergile võidu 3.65, sama tulemusega sai teisega koha Tiina Tikk.

Lisaks eestlastele, norralakatele ja lätlastele tegid võistlusel kaasa ka soomlased, sakslased ja venelased. Võistlejaid oli kokku üle 200.