"Valga vastu ei olnud meie parim mäng. Olime 15-ga ees, aga siis lasime teha kahe minutiga 13:0 spurdi. Tegime pallikaotusi ja lasime vastastel ära panna ning nad said hoo sisse. Siis läks juba punkt-punkti mänguks - me panime mööda, nad panid paar hullu sisse ja nii ta läks," selgitas Varrak Valga vastu juhtunut.

"Järgmine päev "tapsime" Pärnu ära. Ega meil lihtne polnud, kogu aur läks Avtodori vastu ja siis tuli juba järgmine mäng, ja siis järgmine. Eks see on harjumatu olukord ning ega järgmine poolaasta lihtsamalt tule. Ei mängijad ega treenerid pole varem sellist hooaega kogenud. Eks neid halbu mänge tuleb sisse," tõdes peatreener.

"Lõppkokkuvõttes oleme Eesti- ja Balti liigas liidrid ja VTB liigas ka pigem positiivse poole peal. Kriitikud ütlevad küll, et Kalev ei tohi teatud meeskondadele kaotada. Ja ei tohikski. Oktoobris ja novembris mängisime väga hästi, aga detsembrikuus tuli mitu halba kaotust sisse. Teisest küljest suutsime VTB kolmest tähtsast mänguks kaks ära võita," lisas Varrak, vihjates võitudele Nymburki ja VEFi üle.

Aastavahetus Kalev/Cramole mingit puhkust ei too. Mehed on vaid täna vabad, uue aasta esimesel päeval on juba trenn ning 3. jaanuaril mäng Rakvere Tarvaga. Päev hiljem sõidetakse Moskvasse, kus ootab ees 5. jaanuari kohtumine Moskva CSKA-ga.

Varraku sõnul on hea, et Rain Veideman ja Armands Škele on taas meeskonnaga liitunud ja vigastuspausilt naasnud. Samas, väiksemad vigastused kimbutavad Gregor Arbetit ja E.J. Singlerit. 10. jaanuarini on väljas ka Frank Elegar. "Puhkuse, trenni ja mängude suhe on selline, et hakkab osadele mängijatele tervisele. Peame leidma võimaluse neile puhkust leida ning raviperioodi anda," lausus Varrak.